Beheer en onderhoud Sitech

W_Sitecht 3 600x400

Marc  Wassenbergh vertelt...

Van maar liefst 11 gebouwen van Sitech op Chemelot onderhouden we de HVAC-installaties. Een perfecte opdracht voor de kennis en kunde van Strukton PULSE. Dat door monitoring en analyse veel relevante data levert voor het beheer en onderhoud. Die data toont aan wat het oplevert als de installaties optimaal worden benut en als het faalgedrag van de installaties tot een minimum wordt beperkt.

Een hele nieuwe manier van beheren en onderhouden, waarbij de grootste uitdaging is om de data inzichtelijk te maken voor de opdrachtgever. Zo ziet hij wat we voor hem doen en welke positieve gevolgen dit heeft voor zijn bedrijfsvoering. De beste resultaten: meer comfort voor pandgebruikers, lagere energiekosten en een technisch optimaal functionerende installatie met zo min mogelijk slijtage.

Zo  maakten we een einde aan onzuivere meldingen van de HVAC-installaties. Alarmmeldingen werden op afstand uitgelezen en gefilterd voor een betere instelling van de installaties. Ook liep het aantal storingen aanzienlijk terug en met de daarbij behorende kosten. Al voor de klant er weet van heeft, hebben wij de storing opgelost.

W_Sitech 600x400