Integraal beheer en onderhoud PGGM

W_PGGM-buiten 600x400

Marcel Brenninkmeijer vertelt...

Elektrotechnisch, werktuigbouwkundig en bouwkundig onderhoud van het PGGM-hoofdkantoor in Zeist. En dat niet alleen: ook het energiemanagement en terreinbeheer behoort gedurende 10 jaar tot ons aandachtsgebied. Met aandacht voor duurzaamheid en inzet van innovaties onderhouden we alles risicogestuurd. Een integraal en uitdagend contract dus.

Een FMECA (Failure Modes, Effects and Criticality Analysis) levert de data voor mogelijke risico’s. Zo komen we tot een op maat gemaakt onderhoudsplan voor het preventief, correctief én vervangingsonderhoud. En dat doen we met Strukton PULSE. Met dit onderhoud- en beheerplatform kunnen we comfort borgen en energiebesparingen realiseren.

We helpen PGGM om haar CO2-footprint te verkleinen. En zo dragen we als Strukton Worksphere bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van PGGM. Dankzij het continu monitoren van de gebouwinstallaties voorkomen we storingen en kunnen we zaken oplossen, nog voordat de gebruikers iets merken. Zo kunnen we alles optimaal onderhouden, en ervoor zorgen dat  installaties langer meegaan en efficiënter blijven werken.

Bij Strukton Worksphere willen we de moderne wereld verbeteren met kennis. We richten ons hierbij op een duurzame leefomgeving, waarin mensen ongestoord en veilig kunnen werken in een gezonde en prettige werkomgeving.

W_PGGM-binnen600x400

Lees hoe Maikel Nabuurs, manager Monitoring en Datamanagement bij Strukton Worksphere, het ervaart om voor Strukton te werken